Vår Historia
I början av 2000-talet var bombay masala en dröm som en ung och ambitös man gick runt med. Han jobbade i flera olika restauranger i Indien och sedan när han kom till sverige så var han delägare i i ett antal restauranger i göteborg. Men han var inte nöjd. Han ville vara sin egna chef, han ville jobba för sig själv och han bestämmde sig för att öppna en restaurang.
Men det är inte lätt att hitta en bra stad och en bra lokal. Det tog sin tid men Singh hittade det perfekta stället för honom. Staden var lite liten för vad han var van vid och lokalen krävde litte färg och renovering men det dögg för honom.
Hans ambition tog Bombay Masala från rena drömmar till verklighet och hans ambition och tålamod driver Bombay Masala Idag.
indisk inredning och kreativ design
Vår Meny
Vi har alltid något för alla typer av matälskare och allergiker. Vissa rätter har vi inte på menyn men det är alltid bra att fråga oss för ibland kan vi fixa den rätten.
Vi på Bombay masala erbjuder mat rätter med råvaror av hög kvalité både kött och vegetarisk.Vi serverar traditionella tandoori grillrätter. Vi erbjuder lunch, á la carte, Catering och take away.