Vår Historia

första oktober 2015 öppnades Bombay Masala. Första Indiska Restaurang i skövde på cirka 20år.

I början av 2000-talet var bombay masala en dröm som en ung och ambitös man gick runt med. Han jobbade i flera olika restauranger i Indien och sedan när han kom till sverige så var han delägare i i ett antal restauranger i göteborg. Men han var inte nöjd. Han ville vara sin egna chef, han ville jobba för sig själv och han bestämmde sig för att öppna en restaurang.

Men det är inte lätt att hitta en bra stad och en bra lokal. Det tog sin tid men Singh hittade det perfekta stället för honom. Staden var lite liten för vad han var van vid och lokalen krävde litte färg och renovering men det dögg för honom.

Hans ambition tog Bombay Masala från rena drömmar till verklighet och hans ambition och tålamod driver Bombay Masala Idag.

Kunwar Singh Vineet Singh

Grundare

indisk inredning och kreativ design

Äkta Indisk Design med indiska prydnadnder. Miljön i restaurangen är myssig även om det är fullt med folk eller om det är ljust ute. Den oranga färgen ger en myssig miljö och ljusen är oftast dimmade för att det ska kännas ännu myssigare. Nästan all inredning kommer direkt från indien för att våra gäster ska få så äkta upplevelse som möjligt.

Vår Meny

Vi har en väl komponerad meny med populära Indiska rätter såsom Chicken tikka masala och Tandoori Chicken, men menyn är även fylld med rätter från hela Indien.

Vi har alltid något för alla typer av matälskare och allergiker. Vissa rätter har vi inte på menyn men det är alltid bra att fråga oss för ibland kan vi fixa den rätten.

Vi på Bombay masala erbjuder mat rätter med råvaror av hög kvalité både kött och vegetarisk.Vi serverar traditionella tandoori grillrätter. Vi erbjuder lunch, á la carte, Catering och take away.

Våra Kockar

Hos oss på Bombay Masala har vi tre kockar från olika delar av Indien. Alla tre har långa erfarenheter med indisk matlagning från flera olika delar och kulturer av indien. För de är Indisk matlagning en mycket viktig sak i deras liv och tar sitt jopp på största allvar så att gästerna blir så nöjda som det bara går.

2211258